Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Giver ørerne lillebror urolig nattesøvn? 10 mdr.


Hej Else

 

 


Jeg er en stolt og glad mor til to skønne drenge. Den ældste er 3,5 år og den yngste er 10 måneder.

 

Jeg skriver fordi vi har brug for hjælp til putning af lillebror. Vi har været ramt af en del sygdom, ikke noget rigtig alvorligt, men meget forstyrrende for rytmen. Han har haft en del forkølelse, feber og mellemørebetændelse og en enkelt omgang med opkast. De to sidste gange, hvor han blev tjekket, havde han væske i ørerne og skal derfor tjekkes igen om en måneds tid.

 

Vi har haft en rigtig god rytme, hvor han blev gjort klar til at komme i seng sammen med storebror og tidspunktet var godt, og han virkede træt. Så kom han med op i soveværelset med enten mor eller far, fik en flaske og blev puttet i sin egen seng. han var ikke hurtig til at falde i søvn, men det var okay, 15-40 min.

 

Når han har været dårlig, har det været umuligt for os at putte ham i sengen. Derfor har vi brugt barnevognen, hvor vi har "rullet" ham i søvn. Nogle dage har han sovet der hele natten, men de fleste dage, har vi taget ham med op i vores seng. I desperate tider må man jo gøre hvad der virker :) ??

 

Men vi har rigtig svært ved, at komme tilbage til den gode putning i egen seng. Mit spørgsmål til dig er derfor, skal vi bare bide tænderne sammen og lade ham skrige i hvor lang tid det nu end måtte tage? (1,5-2 timer måske mere). Hvor han rejser sig op, bliver lagt, eller smider sig. Eller skal vi finde en ny måde? Det er meget imod min egen og min mands overbevisning at han skal blive så ked af det, som han bliver lige nu.

 

 

Han er ellers en glad og dygtig dreng.

 

Venlig hilsen


/Mor til to.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk