Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Genert pige reagerer med små skrig - 3 år


Hej.

 

Min datter på 3 år er en glad og livlig pige, som snakker og fortæller- herhjemme og i andre "sikre" arenaer. Men når hun bliver talt til af andre mennesker, vender hun hovedet væk, misser/blinker med øjnene og kan komme med et lille "skrig".

 

Dette kan hun også gøre overfor sine bedsteforældre. I perioder skriger hun, når hun bliver frustreret. Hun kan selv sætte ord på det, hvis vi snakker om, at vi får gæster, så kan hun finde på at sige: Så skriger mig bare af dem.

 

Vi tænker, at hun måske er genert, da vi begge har været det som børn. Men vi vil bare rigtig gerne hjælpe hende med at få tillid til mennesker omkring hende.

 

Men vi kan ikke finde ud af hvordan.

 

Jeg håber, at i kan komme med nogle gode råd til at tackle dette, da det giver mange frustrationer.

 

Mvh


/Louise.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk