Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Forstoppet? Pige 2 1/2 år


Hej

 

Vores datter på 2 1/2 år har afføring utroligt mange gange i løbet af en dag.

 

Det er som regel 6 - 7 gange om dagen, og de fleste gange er det meget små potioner, der er "kappet" over. Man kan nemlig se, at det ikke virker til at hun er færdig, når man så skal tørre hende og skifte ble.

 

Hun har, fra da hun var helt lille, i perioder døjet med hård mave, og gør det i perioder stadig.

 

Men uanset om hun har hård mave eller ej, har hun afføring mange gange om dagen. Der er nogle dage, hvor det påvirker hende meget, hvor hun er træt, og små græder lidt når hun presser.

 

Nogle gange presser hun også meget, uden at der kommet andet end et bremsespor.

 

Jeg har flere gange været i kontakt med vores praktiserende læge, som ikke mener der er noget galt, så længe hun kommer af med afføring dagligt.

 

Jeg mener dog ikke det kan passe at min datter skal døje sådan med maven, og ikke kan få lavet færdig når hun er i gang med at presse.

 

Håber I kan hjælpe eller har forslag til, hvordan vi hjælpe hende.

 

På forhånd tak

 

Med venlig hilsen


/Lerche.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk