Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er svær at få til at sove - 15 ½ mdr.


Hej Vibeke.

 

Jeg har en skøn dreng på 15,5 mdr., som desværre bliver hysterisk og utrøstelig ved sengetid. Du får lige den væsentligste baggrundsinfo.

 

Graviditet og fødsel forløb problemfrit. Sønnike er sund og rask og på forkant med alle milepæle indtil videre.

 

Han startede i vuggestue 1 september og havde 2 ugers svær indkøring, hvorefter det begyndte at gå godt.
 Vi holdt så fri i efterårsferien og tog samtidig fat på ammestop (de sidste 2 mdr. har han kun fået ved putning og om natten). Han var enormt ammeglad, og det har været hårdt, men det fungerede ikke længere med den manglende nattesøvn.

 

Nu har han ikke fået bryst i 12 dage, og han efterspørger det heller ikke rigtig, men han er helt umulig at putte om aftenen.


 

Indtil nu er han altid faldet i søvn ved brystet, så det er en stor omvæltning, at jeg sidder nu med ham i dobbeltsengen og lægger ham i tremmesengen, når han sover. Han leger og pjatter først, men jo mere træt han bliver, des mere frustreret bliver han også. Han vil op til mig men skubber sig så væk og skriger konstant nej nej nej til alt. Han bliver mere og mere hysterisk og kører sig selv helt op.
I aftes tog det 2,5 time før han sov.

 

Jeg håber du har nogle kloge ord og erfaringer med noget lignende og evt. kan komme med et godt råd. Jeg er så led og ked af situationen.


/Katrine.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk