Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er langt fra renlig endnu - 3 3/4 år


Hej Else.

 

Jeg har en dreng, som bliver 4 år d. 29. december.

 

Han er overhovedet ikke i nærheden af at kunne blive blefri. I Maj måned, hvor vi var sydpå, gik det egentlig rigtig godt, og han rendt rundt uden ble det meste af dagen.


 

Men efter vi kom hjem, blev han dybt ulykkelig, hvis han ikke får ble på. Han har altid elsket at rende rundt uden ble efter et bad og sådan, men nu kan det ikke gå hurtigt nok med at få en ble på. Han bliver dybt ulykkelig, hvis vi siger, at numsen trænger til lidt luft.

 

Oppe i børnehaven er han stort set det eneste barn med ble. De træner ham i at gå på wc, og vi øver også hjemme, men han vil ikke gå uden ble. Jeg ved ikke hvad vi skal gøre.

 

Er han ikke klar? Skal vi tage beslutningen og sige han skal, selvom han bliver så ulykkelig?

 

 

På forhånd tak.

 

Mvh.


/Bianca.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk