Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er koncentrationen ok? - dreng 14 måneder


kære Else.
 
jeg har en skøn dreng på 1 år og 2 måneder med en masse krudt i numsen og altid glad, når han får sin vilje.

 

Det problem som jeg oplever som et problem (kan være mig som tager fejl) er, at min søn er over alt. Han kan ikke sidde stille i mere end 1 minut og lege, så vil han videre igen. Det samme sker når han sidder i sin barnevogn, så begynder han at græde, indtil han kommer op og ned at gå.


 

Han finder alt interessant på sin vej, men det vare kun i få sekunder, så har han allerede fundet sig noget nyt at iagttage. Jeg har prøvet at sidde med ham og lege, men som sagt interesserer det ham kun i meget få minutter. Har også prøvet at tage ham op og tænde fx for fjernsynet, og lægge os tilbage på sofaen. Men det hjælper hellere ikke.

 

Han er dog altid glad, men han vil meget gerne hurtig videre igen. Han viser interesse i at gerne vil op til en men så snart man tager ham op, vil han ned igen og videre. Vi har prøvet at bruge hans energi på fx legeplads, men det som om han ikke bliver træt nok.

 

Vi har os et problem angående spisning. Han vil ikke spise særlig meget også er det som om han gerne vil ned igen. Han har været passet hos sin mormor som oplever det samme.
 

 

jeg har selv ADHD og moren har add, jeg ved godt man ikke allerede kan stille diagnose på et barn i denne alder.

 

 

Jeg håber du kan komme med nogen ideer til hvordan jeg kan bruge hans energi. hvordan jeg kan holde hans opmærksomhed et sted i længere tid af gangen, eller for den sags skyld at han gider sidde i sin barnevogn, når vi er ude og gå tur eller skal op og handle. Eller når han skal spise, at han gider at sidde at spise, for det har jeg os problemer med at få ham til i længere tid. Ellers er han en utrolig glad dreng

 

 

Mvh.


/Kasper.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk