Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

En tissetrold om natten - 3 år og 4 mdr.


Kære fagpanel

 

Min datter på tre år og fire måneder har været renlig et lille år, og har været helt uden uheld det sidste halve år. For to måneder siden havde hun et par tørre morgenbleer, så vi så det som startskuddet til at slippe bleen om natten.

 

Det går rigtig fint, og hun er glad og stolt. Men en time efter hun er faldet i søvn, sætter jeg hende altid på WC, hvor hun tisser meget. Resten af natten er der intet, og hun er tør om morgenen. Hvis jeg ikke hjælper her, er det næsten stensikkert i sengen.

 

Hvad kan det skyldes, at hun ikke vågner denne første gang? Men vågner ellers om natten, hvis hun skal tisse? Og hvordan hjælper vi hende? Hun skal jo lære det, og det er ret svært at finde det præcise tissetidpunkt. For hvis vi er for tidligt ude, tisser hun ikke på WC’et heller.

 

Alle gode råd er velkomne, for hun er superglad for at være blefri, og bliver ked af det, når hun har uheld. (Selvom vi siger, at det ikke gør noget, og det er hvad der sker osv.).

 

Mvh.


/Helene.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk