Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Drømmer han (sover uroligt)? - 7 mdr.


Hej Else.

 

Min kæreste og jeg har en søn på 7 måneder. Han har som regel altid været god til at sove, både om dagen og om natten. Han sover i egen seng, og inden for de sidste 4 måneder også i eget værelse. Fra han var ca. 4 måneder kunne han, om aften, ca. 1-2 gange om ugen godt begynde efter ca. 3-4 timers søvn at sove uroligt.

 

Han ligger og små klynker, ruller rundt og har svært ved at finde ro. Når det sker, giver vi ham sutten igen og nogle gange ruller ham rundt på siden eller ryggen. Disse dage sker nu oftere og oftere og inden for de sidste 2 uger sker det 4-5 gange om ugen. Da vi sover på hver vores etage har vi alarm på ham. Vi har prøvet at skrue ned for volumen, så vi ikke bliver vækket ved hvert et rul han laver, men alligevel går hans klynkeri rent igennem.

 

Vi har snakket om det kan være drømme men er ikke sikker. Han er ikke sulten, for vi har prøvet at tilbyde ham mad, men da han er en madglad dreng spiser han alligevel og det ryger op igen. Han spiser godt om dagen, både flasker og grød. Hvad kan hans uro skyldes og hvad kan vi gøre? 


/CRT.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk