Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Dreng vil ikke sove om aftenen - 20 mdr.


Hej Vibek.

 

Jeg har en lille dreng på 20 mdr., som aldrig har ville sove om aftenen. Som lille havde han kolik, hvilket sikkert har gjort, at han ikke rigtig kan falde i søvn af sig selv, medmindre vi hjælper ham og er der for ham. Vi har prøvet alt, op/ned metoden, sunget, læst bøger og ligge ved siden af hans seng, men han kører rundt i sengen og sparker til sengen og græder, samt vil han hele tiden op til os. Når jeg så tager ham og for at trøste ham, for derefter at lægge ham ned, har jeg oplevet, at han nikker mig skaller, river i mit hår mv. jeg lægger ham ned og siger ssssh shh, godnat skat hvorefter jeg går, hvilket resultere i, at han hyler op i gråd og banker hovedet ind i væggen/tremmerne på sengen.

 

Vi har lagt mærke til, at han enten slår sig selv i hovedet eller banker hovedet ned i puden, når tingene går imod ham. Vi prøver ikke at gøre det store ud af det, men prøver at få ham ud af situationen ved at nusse ham, sige "skal jeg hjælpe dig" mv. men det er hårdt at se ens søn slå sig selv. Han er ellers en glad og meget aktiv dreng, som elsker at være sammen med os og lave de ting vi laver. Han er lidt stædig til tider.

 

Hvordan kan vi hjælpe vores søn til at sove og får ham til at stoppe at han slår sig selv og mig. Han gør det ikke ved farmand. 

 


 


/Den fortvivlede mor.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk