Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Dreng på 2 måneder sover rigtig MEGET


Hej Else.

 

Jeg er den 11. august 2018 blevet mor til en dejlig dreng på 3820 kg.

 

Jeg er dog en smule bekymret fordi han, modsat af hvad man ofte hører, sover virkelig meget. Så mit spørgsmål går egentlig på, om mit barn kan sove for meget?

 

De første dage, da vi kom hjem fra hospitalet, sov han 19 timer i døgnet i lure på op til 6 timer og var næsten umulig at vække. Vi fik ham tjekket, men der var ingen gulsot eller noget. Jeg havde en meget hurtig fødsel og fik at vide, at han kunne være lidt chokket over at være blevet født, at jeg skulle lade ham sove min give ham mad hver 3 time.
 
Efter nogle uger vågnede han en smule mere op men tog stadig utrolig lange lure på 4-5 timer ad gangen, hvor jeg måtte give ham mad i søvne.

 

Sundhedsplejersken siger, han følger vægtkurve, som han skal nu her, da han er godt 2 mdr.

 

Her de sidste dage har han sovet 20 timer i døgnet. Han sover tungt, vågner kort op, får lidt mad og falder i søvn ved mit bryst, han falder i søvn, når han ligger hos mig, han sover næsten konstant. Selv hvis jeg tager ham op, så holder han kun øjnene åbne i kort tid, og så falder han hen igen.

 

Jeg synes, han udvikler sig, og jeg synes, han trives. Det eneste jeg synes, jeg lægger mærke til er, at han ikke rigtig holder øjenkontakt, men det har han ikke gjort på noget tidspunkt. Han kigger ligesom forbi ens ansigt i stedet for at kigge på mig.

 

Jeg kan ikke lade være med at være bekymret, eller skal jeg bare være glad for, at jeg har et barn der sover rigtig godt.

 

Kærligst


/Svea.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk