Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er blevet bange for badet - 15 måneder


Hej!

 

Jeg har en søn på 15 måneder, som altid har elsket at komme i bad.

 

Men lige pludselig har det ændret sig fra dag til dag. Han skriger fra start til slut under badet og prøver på at komme op af badekarret.

 

Vi har ingen ide om, hvad der kan være gået galt.

 

Vi har prøvet brusebad, men det har han aldrig rigtig været glad for. Jeg har prøvet at gøre badet klar og stillet mig ved siden af og kigget på det, leget med lidt ting og sådan, men han græder stadig og vil ikke i.

Jeg har købt aktivitetslegetøj til badet, som spiller musik og skulle fange hans interesse, men han er stadig ked af det.

 

Vi har også prøvet at synge sange og fortælle historier for, at fjerne fokus, men stadig uden held.

Det gør så ondt i mit hjerte, at han bliver så ked af det. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal gøre badetiden til en god oplevelse, så han kan blive vasket ordentligt. Hvilket er nødvendigt, eftersom han selvfølgelig trænger til et bad efter en dag på legepladsen i vuggestuen.

 

Håber i har nogle tips eller gode råd, da jeg desværre er løbet tør for idéer .

 

Mvh


/Tasja.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk