Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vil sove i mors seng - 1½ år


Hej Berit

 

Det drejer sig om vores søn Sebastian på 1½ år. Han vågner om natten og vil over til os, hvordan kommer man bedst ud af sådan en rytme??

 

Han sov igennem da han var 3 mdr, og det var luksus.

 

Han er født 5 april 2010 og samme år i december blev han rigtig syg, både med hosten, forkølelse og vejrtrækningsproblemer samt dårlig mave, så jeg var den urolige mor som lod ham sove i vores seng, og det hænger så ved.

 

Han blir puttet i sin egen seng og det går fint. Han ligger sig til at sove, efter vi har sunget og sover godt, men imellem 23 og 03 vågner han og vil over og desværre, - mange af gangene henter jeg ham halvt i søvne og tænker dagen efter, hvornår kom han over.


Vil rigtig gerne, at han kunne sove i sin egen seng igen, da hans to brødre på 5 og 3½ år også kommer engang imellem. Og nogle gange bliver de kede af, at de ikke kan ligge hos mor.

 

Håber du kan hjælpe...

 


/Vivi T

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk