Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vil ikke sove selv - pige 6 år


Kære Panel,

 

Jeg er rimelig flov over at skrive som jeg skriver, men sagen er den, at vores datter på 6 år siden hun var spæd har sovet mellem os i vores fælles seng (i midten).

 

Vi ved godt det ikke er hensigtsmæssigt, men det har været sådan da det da hun var lille var nemmest ift. amning, at jeg havde stress/efterfødselreaktion mm. og sov rigtig dårligt, og vi var så pressede, at selvom vi i flere omgange forsøgte at få hende ind i hendes egen seng (for hun har og har altid haft sin egen seng), så lykkes det enten i ganske korte perioder eller slet ikke, og herefter gav vi op, da hun altid vågnede, når jeg gik ud af døren. Og da jeg ingen eller meget lidt energi havde, lagde vi hende igen ind, da det jo var "den sikre vinder".

 

Nu er hun imidlertid blevet SFO (snart skolebarn) og hendes store køjeseng, som vi synes var for høj, har vi skåret benene af på for at starte på en ny epoke, lovet hende et fjernsyn, når hun begynder rigtigt at sove derinde, og vi har ligget derinde med hende (først læste vi en bog i stolen ved siden af, og der var en dag hvor hun faktisk sov derinde hele natten).

 

Men hver dag plager hun, om hun ikke nok må sove inde hos os. Vi er seriøst i vildrede nu. VI vil SÅ gerne have hende til at sove derinde og også have vores eget parliv tilbage, men vi aner ikke hvad vi skal gøre.

 

Derfor spørger vi jer: Kan I hjælpe os?

 

Mvh.


/Katja.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk