Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vi er uenige - for uroligt med ferie, når vi også flytter?


Hej,

 

Min mand og jeg er havnet i en konflikt som vi pt. ikke klarer at løse selv! D 1/8 flytter vi med vores to børn der netop er fyldt 1 og 3 fra Norge til Danmark, og en måned senere skal de så starte i henholdsvis børnehave og vuggestue.

 

Min mand, som har orlov, ønsker at tage børnene med på en kortere ferie (5 dage) til deres farmor lige inden de starter i institution, men jeg mener at en flytning og institutionsskift/opstart er så stort i så små liv, at vi skal give dem så meget ro som muligt til at vænne sig til det nye hjem, inden de starter i institutionen.

 

De har kun været hos farmor et par gange om året, så det er ikke et meget kendt sted, dog er de meget glade for farmor. I tillæg har ingen af dem nogensinde været væk fra mig i flere dage i træk.

 

Det er naturligvis vanskeligt at sige noget uden at kende børnenes personlighed, det forstår jeg, men en generel opfattelse af hvor meget ro små børn har brug for i sådan en situation, ville være brugbart.

 

VH


/De uenige forældre

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk