Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Valg af prævention


Hej.

 

Jeg har født mit 5 barn den 6 oktober 2016.

 

Jeg er taknemmelig over at kunne få den mulighed at have så mange dejlige børn, men nu vil jeg gerne have noget sikker prævention.

 

Mit problem er at jeg har migræne med aura, og derfor må jeg ikke tage normale p-piller med østrogen i, da det forværrer min migræne. Desuden er jeg heller ikke typen som reagerer godt på hormoner (p-piller, mini-piller) dvs. At jeg får akne, tager på i vægt, og kan os blive i dårligt humør af hormonerne.jeg har prøvet den normale kobberspiral af forskellige typer 3 gange og det har slet ikke fungeret for mig. Jeg bløder/pletbløder i 25 dage om måneden hvilket er meget stressede. Jeg har i forvejen lange menstruationer dvs. Ca 10 dage. Så nu overvejer jeg at få en hormon spiral som min sidste løsning. Men kan jeg det med min migræne? Er der en stor risiko for at jeg kan få migræne anfald oftere? Jeg orker nemlig ikke at skulle lide med migræne når jeg har sådan en stor familie at tage mig af.

 

Jeg håber I kan komme med et godt råd om dette præventionsmiddel kunne være godt for mig med alle mine detaljer taget i betragtning. Da det er meget fustrerende ikke at have en alternativ løsning.


/Sara

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk