Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Tisser i sengen hos mor - 4 år


Hej.

 

Jeg har en datter på 4 år, her til September. Jeg bor alene med hende, og har gjort det det sidste 1.5 år. Han har været 100% ble fri i knap 1 år.

 

For Ca.  7 måneder siden begyndte hun at tisse i sengen om natten- Hver nat. Det er også sket ved hendes far, men slet ikke hver nat som ved mig.

Det der frustrerer mig er, at hun lige er kommet hjem efter 14 dages camping ferie med hendes far og hans familie- og der har hun ikke tisset en eneste gang.

 

Den allerførste dag hun kom hjem til mig igen, der tissede hun, og har gjort det hver nat siden.

 

Hun får to små glas vand til hendes aftensmad, og bunden af en koppen med vand til at skylle munden i efter tandbørstning. De samme mængder som hun får ved hendes far.

 

Hun er ude at tisse som det sidste inden hun skal sove, og jeg tager hende op og får hende til at tisse inden jeg går i seng, og til trods for det, er sengen stadig våd. Jeg gør ikke et stort nummer ud af det når hun har uheld- fortæller hende at det er hvad der kan ske, og at der er mange der tisser i sengen, trøster hende, og siger at mor også engang tissede i sengen- har snakket med hende om natble men det vil hun ikke.

 

Jeg er så frustreret på hendes vegne, og vil gøre alt for at hjælpe hende, så hun kan vågne lige så stolt og tør her, som ved hendes far.
 
Vi har 9-7 ordning, så hun er 9 dage ved mig og 7 dage ved hendes far. Ham og mig er rigtig gode venner, og har et rigtig godt venskab til hinanden- samtidig sørger vi stadig for at lave ting sammen med hende for hendes skyld. En utrolig glad, energisk, kærlig og frisk pige, der fungere rigtig godt socialt også.

 

Jeg håber MEGET at I kan hjælpe mig. Jeg synes efterhånden at alle ideer er afprøvet :-)

 

På forhånd tusinde tak!

 

Kærligst 


/Janne.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk