Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Skal vi have to børn i sengen? Gravid og dreng på 3 år


Hej Else,

Vi venter barn nr. 2 om 4 uger. Vores dreng er lige fyldt 3 år, og glæder sig meget til lillesøster kommer ud af mors mave.


Min udfordring er i forhold til natten. På nuværende tidspunkt fungerer det sådan, at vores dreng bliver puttet på eget værelse, og så kommer han ned i “mors seng” i løbet af natten - hver nat!

Herefter går far ind på et andet værelse og sover, da han skal tidligt op. Det har fungeret fint.


 

Men hvad så når babyen kommer.... jeg har en bedside til hende, så hun ligger tæt på mig, men på egen madras. Jeg havde først tænkt, at hvis storebror synes hun larmer om natten, så må han lære at gå ind til far, men omvendt så tillægger han lillesøster skylden, at han ikke kan putte med mor. Og kan jeg holde til at “sove” med to børn?!

 

Jeg har overvejet, om vi skal skiftes til at gå ind på det andet værelse, så det bliver tilfældigt, om det er mor eller far, han sover med, men kan næsten ikke nænne at gå fra ham, når jeg ved, det er mor, han vil putte med.


Jeg har virkeligt tænkt meget over, hvad vi skal gøre, men kan ikke finde en løsning. Håber du kan hjælpe os.

Vh.


/Heidi.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk