Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Skal til begravelse, kan søn tage skade? - 2 ½ mdr.


Hej Vibeke.

 

For 4 dage siden mistede jeg min mor, som var bosat på Sjælland. I forbindelse med hendes begravelse og oprydning i hendes bolig, har mig og mine søskende snakket om at køre derover tirsdag aften, og komme hjem igen torsdag morgen.


 

Hun skal begraves onsdag formiddag. Vores lille søn er fra d. 25-04, og planen er, at far skal passe ham. Han har været flaskebarn fra ca. 2 ugers alderen, så far har været rigtig meget på banen.

 

Min bekymring er dog, om min lille dreng kan tage skade af at undvære mig i den tid, eller om han oplever svigt eller lign?


 

Han er god til at finde ro oppe ved far, samt at falde i søvn. Min mand glæder sig rigtig meget, og han besidder en rigtig god indre ro.

 

Hilsen


/Den bekymrede mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk