Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Min datter skal ikke kende morfar - hvad fortæller jeg?


Hej Els.

 

Jeg skriver, fordi jeg vil høre, hvad jeg kan svare min datter på 4 år, når hun spørger, hvem hendes morfar, er og hvor han bor?

 

Hun har allerede spurgt mig, og jeg svarede, at han boede for langt væk og ikke havde telefon, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle svare.

 

Jeg har ikke haft kontakt med min far siden min datter blev født, så hun har aldrig set ham. Hun ser sin mormor, som hun har et godt forhold til.

 

Grunden til at jeg ikke ser ham mere er, at han er psykisk ustabil og har behandlet mig meget dårligt gennem min opvækst. Jeg synes ikke jeg kan svare, at jeg har valgt ikke at se han mere.

 

Jeg ønsker ikke at give hende den tanke, at man kan vælge sine forældre fra eller at vi "blot" er uvenner. Fordi jeg kan frygte, hun tror, at jeg kan finde på at vælge hende fra.

 

Jeg tror ikke, at jeg kommer til at se min far igen, men jeg kan ikke vide, om han en dag kontakter mig igen. Hvad tænker du, at jeg kan fortælle og på forhånd tak.

 

Mange hilsner


/Luise.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk