Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan jeg adoptere min stedsøn?


Hej Susanne.

 

Jeg skriver til dig, da jeg har nogle spørgsmål om nogle forhold som jeg er i tvivl om.

 

Formål med sagen er, at jeg kan adoptere OL og få del i forældremyndighed (juridisk) sammen med hans biologiske mor, som jeg har været gift med, men nu er skilt fra. Jeg har samvær med OL og hans lillebror. Dette mhp. at sikre, at OL ikke kan adopteres til anden side. Derudover at sikre, at jeg får del i det ansvar der pålægger den/de med forældremyndighed.

 

OL har aldrig haft kontakt med sin biologiske far, og jeg var sammen med hans mor fra hun var 3. måneder henne i graviditeten med OL og i alt i 8 år, vi var gift, men er skilt nu.  

 

Jeg vil også gerne have udfærdiget et juridisk bindende dokument (udover børnetestamente), der sikre, at OL ikke kan adopteres til anden side, samt at forældremyndigheden tilfalder mig, hvis hans mor, som jeg er skilt fra, skulle gå bort. Derudover, at jeg er sikret indsigt samt medansvar overfor for beslutninger der vedrører OL.

 

På forhånd tak.

 

Med venlig hilsen


/Christian.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk