Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvornår er det godt med dagtilbud?


Hej med jer.
 
Min mand og jeg er ikke helt enige om hvad der er bedst for vores kommende pige. Hun kommer omkring den 26 juni, og vi glæder os.
 
Jeg er af den opfattelse, at jo længere vi kan gå hjemme med baby, jo bedre. Jeg har hørt fra forskellige steder, at udviklingen hos en baby godt kan gå lidt i stå, jo tidligere barnet kommer i instituation.

 

Jeg har mulighed for at gå hjemme i 14 måneder, selvfølgelig med 6 måneder med dagpenge. Det gør jo en forskel i økonomien, men det er en forskel, vi godt kan leve med, men det er selvfølgelig ikke, som hvis jeg fik fuld løn.

 

I forbindelse med dette har vi sikret os en privat dagpleje plads i nærheden, faktisk 500 m hjemmefra, fra 1 marts, samt 1 september 2016. Jeg er selvfølgelig tilhænger af den sene, og min mand er af den 1.

Min mand mener, at jo før baby kommer ud sammen med andre babyer samt motiveret personale jo mere og hurtigere vil baby udvikle sig.

 

Kan I prøve at forklare os fordele og ulemper ved tidlig som sen institutionsanbringelse samt evt. artikler som beskriver de forskellige aspekter?
 
På forhånd tak.
 
mvh.


/Ida og Kasper, 1. gangs forældre.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk