Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvordan bliver far hot shot? Dreng 3 år


Hej!

Vi har en dejlig aktiv, følsom og stædig 3 årige dreng, som kun vil have mor til alt, til stor frustration for faren. Hvis far sidder ved siden af ham og har problemer med et stk. legetøj, så er det kun mor der skal hjælpe ham, selvom jeg står og laver maden, opvasken mv.

Hvis det stod til min søn så skulle jeg putte, skifte ham, lege med ham, trøste ham og selv når jeg skal et sted hen med venner vil min søn med.

Far er god nok ved ”slogskampe”, men lige så snart han skal puttes om aften, så skriger han og løber over til mig og holder fast i mig, og råber ”jeg vil have mor”. Både far og jer er enig om at det er far, som putte men jeg har kanon svært ved at lade ham græde og skrige efter mig, så jeg går altid ind til ham, trøster ham og prøver at får ham til at sove, som nogle gange virker – dog ikke altid.

Han ved godt at han kan sno mor om sin lillefinger. 

Han græd meget da han var lille (havde kolik) og dette har påvirket mig, så jeg reagere hurtigt ved den mindste gråd. Kan man bare lade ham skrige og græde efter mig? Skal jeg bare ignorer det og lade far gør det, selvom mit hjerte er ved at briste? 

Der skal lige sige at når søn og far er alene, hygger de sig, så snart jeg kommer hjem så er det kun mor der skal gøre det hele.

Med venlig hilsen


/Den trætte mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk