Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvor dan hjælper jeg min datter med vægten - 11 år.


Hej Else

 

Jeg har en datter på 11 år som er overvægtig. Det har hun været siden hun var 4-5 år. Jeg er så frustreret og synes det er en endeløs kamp. Hun går til sport et par gange om ugen og går ture med vores hund. Hun leger ude på trampolinen med sine søskende og venner.

 

Hun har en sød tand og elsker Hvidt brød. Jeg er meget opmærksom og vi har ikke saftevand, sodavand og Hvidt brød - slet ikke i hverdagene. Hun får ikke sukker på havregryn om morgenen og hun drikker skummetmælk. Madpakken er god.

 

Jeg var selv tyk som barn og derfor påvirker det mig utrolig meget - jeg bliver enormt irriteret og frustreret over, at hun hos sin far spiser utrolig usundt. Ligeledes ved hendes farmor og mormor hvor jeg igen har "skældt ud".

 

Hun er begyndt i juniorklub, hvor de kan købe slik og sodavand - jeg har sagt hun ikke får penge med, men sidst vandt hun en Snickers bar! Jeg synes det er helt grotesk at børn kan købe slik en torsdag aften i en juniorklub.

 

Hvad pokker gør jeg?

 

Jeg snakker meget med hende og hun mærker helt klart min frustration.

 

Kærlig hilsen 


/En fortvivlet mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk