Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvad når orloven slutter - kan jeg aflevere mit barn?


Kære panel.

 

Jeg er førstegangsmor til en dejlig dreng på knapt 7 måneder. Jeg har følt en kæmpe kærlighed til ham lige fra starten, men jeg har været usikker i forhold til, hvordan min rolle som mor skulle være, da jeg nok følte et vist pres fra omverdenen i forhold til fx søvn - at han skulle falde i søvn selv, ikke måtte vugges, hvor tit han skulle ammes, samsovning osv. osv.


 

Jeg føler nu, at jeg langt om længe hviler i, at jeg gør det som jeg føler er rigtig for ham og vores familie - det er virkelig dejligt og har givet mig en større ro.

 

Men men men. Nu er dagplejestarten ved at nærme sig - vi har valgt en lang indkøring på over 2 måneder så der ikke skulle være noget stress og jag, men mulighed for i lang tid blot at være der kort tid. Jeg har så ondt i maven over tanken om, at jeg skal være væk fra min søn. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at jeg ville få det sådan her, da jeg var gravid, men jeg føler det faktisk meningsløst i ordets bogstaveligste forstand, at han skal være så mange timer ved andre end sine forældre.

 

Jeg kan mærke, at jeg har svært ved at nyde de sidste måneder af min barsel fordi det fylder så meget i mig. Jeg er i tvivl om det er normale følelser at have det sådan, eller jeg bør søge hjælp - og i så fald, hvilken? Vi var ikke råd til hjemmepasning så tingene er jo, som de er, men jeg har i mit liv ikke følt så stor en knude i maven.

 

Vi har fået en tilbudt en dagplejeplads, og skal besøge stedet, håber naturligvis det kan hjælpe lidt, men vil rigtig gerne have jeres indspark.

 

Bedste hilsner


/Den fortvivlede mor.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk