Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hun er bange for min bror - 4 måneder


Hej Else.

 

Jeg står i den situation at min datter på 4 måneder græder hver gang min bror holder hende eller kommer for tæt på. Det gør mig enorm ked af det, da jeg ved hvor meget min bror holder af min datter og gerne vil hende.

 

Hun siger ikke noget, hvis han holder sig på afstand, så kan hun godt smile til ham.

 

Vi er ret sikre på, at det er kommet den dag, han skulle passe hende(der var hun 2 1/2 måned, mens jeg var til tandlæge og var væk i ca 30 min. Hun var i fint humør da jeg tog afsted, men da jeg kom hjem, var hun i mellemtiden blevet helt vildt ked af det og min bror prøvede at gøre alt for at trøste hende.

Han arbejder med børn til dagligt, så det er ikke uvant for ham. Men det er efter der, at hun bliver ked af det hver gang han vil holde hende. Og vi aner ikke, hvad vi skal gøre, og jeg kan ikke lade være med at spekulere på, om de nogensinde vil kunne få et godt forhold til hinanden.

 

Min bror er dybt ulykkelig over at det. Også mest fordi at hun inden episoden synes, at min bror var sjov, Hun smilede når hun så ham og havde absolut ikke noget imod at blive holdt af ham.

 

Jeg har fortrudt lige siden, at jeg fik ham til at passe hende nu, når det skulle ende som det gjorde. Vi har prøvet, hvor han er i rummet sammen med os, at han er med ned og lege med hende, når hun ligger på sit legegulv og at han er med ude at gå tur, når hun ligger i sin barnevogn.

 

Har du nogen gode råd til hvad vi kan gøre for, at hun kommer til at kunne lide min bror igen? Og om der overhovedet er nogen chance for at det bliver godt igen?

 

Håber virkelig du har nogle råd og at vi ikke er de eneste der har oplevet det her.

 

Tak på forhånd :)


/MHA

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk