Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hjælp til søvn - 10 måneder


Kære Anne,

 

Vi har en dreng på 10 måneder og har spørgsmål vedrørende hans søvn.

 

Vores søn har faktisk altid sovet godt med få amninger om natten, og fra 6 måneder begyndte han at sove igennem uden amning om natten. Det holdt dog kun nogle uger, inden han i forbindelse med sygdom og tænder begyndte at vågne igen. De sidste 2 måneder er han begyndt at skrige voldsomt og ulykkeligt når han vågner, og falder først til ro når han får bryst. Vi prøver at nusse/synge/vugge/give vand - intet (andet end brystet) hjælper.

 

Det virker som om han har mareridt, og faktisk ikke er rigtig vågen. Jeg tror ikke, at det er pga. sult han skriger, da han spiser godt med fast føde i løbet af dagen.

 

Har du gode råd til hvordan vi får ham til at sove igennem?

 

Vi vil også meget gerne have gode råd til, hvordan vi lærer vores søn at falde i søvn selv.

Pt. ammer jeg ham oftest om aftenen og giver ham sutten inden han falder helt i søvn. Andre gange putter far ham med en bog, men en af os skal gerne ligge ved siden af, og gerne helt tæt op ad ham, for at han kan falde i søvn.

 

Vi tænker, at han snart skal ind og sove på sit eget værelse, derfor ville det være dejligt om han kunne lære at falde i søvn selv! Andre gode råd til overgangen til eget værelse ville også være dejligt!

 

På forhånd mange tak for inputs!

 

Mvh.


/Line.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk