Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Har kemikalierne skadet os på bilferien?


Kære Per

Vi er lige kommet hjem fra en 2-ugers bilferie, hvor vi har haft et bilplejeprodukt til koldaffedtning liggende i bagagerummet. Mens vi kører, kan jeg lugte et eller andet kemisk, og vi stopper bilen. Min kæreste går ud og ser, at der er flydt noget af bilplejeproduktet ud i bagagerummet. Han får samlet ca. 1 dl. af produktet op, mens klappen på baggagerummet er åbent.

Fra jeg mærke den første mistænkelig duft, og til vi stopper bilen, mener Kim, der er gået ca. en 2-3 timer. Det skal også lige siges, at vi under kørslen har haft aircondition-anlægget tændt eller har haft åbne vinduer.
 

Da jeg er gravid i 22. Uge, og da vi også har to børn på 3 og 7 år, som var med i bilen, er jeg bekymret for, om de kan have taget skade af dampene.

Jeg har vedhæftet et sikkerhedsblad fra BILTEMA.

 

Mange hilsner

Camilla og Kim

 

 
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk