Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han er "morglad" - 2 år


Hej Anne. 

 

Bliver nødt til at spørge dig om dette:

 

Frederik 2 år har i det sidste lange stykke tid været, ved ikke om jeg vil sige morsyg, men alligevel lidt måske? Han kan sagtens bruge far og vil også gerne give mysser osv. Dog når han så skal ind og sove skriger han, hvis jeg går, vil holde i hånd og bare have mig der.. Råber mor derinde fra hver aften og morgen.. Hvis far går derind er det også ok, men hører eller ser han mig skubber han ham væk og kalder og råber på mig..

 

Om dagen er det som om han prøver mig af .. Hvis far går kigger han sjovt nok på mig og siger "ba"? Og han venter ligesom på jeg siger ”Du må gerne gå hen til far”.. Han kan finde på at give far et mys, hvis far spørger, men hvis jeg spørger om et smiler han bare nogle gange og siger nej.. Hvis jeg så for sjov siger "så går mor" bliver han pylret og siger mor.. Når han slår sig eller andet han bliver ked af, er det også kun mig.. Desuden når vi ikke er hjemme er det meget ofte mor han søger til..

 

Jeg var selv enormt morsyg .. Helt vildt !! Selv da jeg blev ældre blev jeg hos min mor på hospitalet i hendes seng og spiste hendes mad fremfor at tage med på Mac D med min far og søster .. Hvis jeg var på ferie hos farmor og farfar blev jeg indimellem nødt til at ringe hjem for at snakke med min mor og så var alt godt igen.

 

Er jeg måske for "sød" eller er det bare morsyg han lige pt er?

 

Mvh.


/Jeanette.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk