Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Flytning og ny børnehave


Hej Else.


 

Min søn vil død og pine ikke i børnehave. Han siger der er kedeligt og de andre børn driller. Jeg har snakket med børnehaven, som er helt uforstående, da de oplever en glad, omsorgsfuld dreng, der er meget optaget af, at hans legekammerater er glade og gerne trøster, hvis nogen er ked af det.

 

Han startede i børnehaven 1. Maj og har aldrig været rigtig glad for at skulle derhen. Nu står vi midt i en flytning som, ikke overraskende, har gjort situationen værre. Han skriger og græder hver morgen, når han bliver kørt i børnehave og prøver at løbe ind i sin seng.

 

I forbindelse med flytningen skal han også skifte børnehave, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at gøre skiftet så glidende som muligt.

 

Så hvad kan jeg gøre for at give min søn, og mig selv, nogle behagelige afleveringer om morgenen?


/Mor30

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk