Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Et spørgsmål om tilknytning - dreng 2 måneder


Hej.


Min kæreste og jeg bor lige dør om dør med hendes forældre. Vi har boet der fra vi ventede vores søn og vi flytter i et større hus længere væk om et par måneder.

 

Vi har fået den mest vidunderlige søn, som nu er godt to måneder. Og vi er alle lykkelige for ham også svigerforældrene. Men det er ikke helt nemt at bo så tæt på. For jeg synes, at mine svigerforældre er meget over vores søn. Nogle gange så meget, at jeg føler jeg kommer så meget i baggrunden, at det er svært for mig at være far for min søn. De bærer ham rundt og pusser og nusser ham. 

 

Vi spiser altid sammen og vores søn sidder mellem min kæreste og svigermor i sin skråstol. Og svigermor har ofte mere opmærksomhed på min søn end på at vi spiser. Fx sidder han ofte på skødet hos hende under måltidet. Når vi har spist er det mig, der rydder af bordet og vasker op, mens svigermor hygger sg med min søn.

 

Min kæreste og jeg er ikke helt enige. Hun føler det ikke som jeg, og hun synes, at jeg skal tage det lidt mere med ro. Jeg skifter selvfølgelig ofte bleen på min søn, når jeg er hjemme. Det er jo en måde at båndet mellem far og søn kan blive styrket. Det mener min kæreste også.

 

Jeg har prøvet at tale med min kæreste og mine svigerforældre om det. Min svigermor blev ked af det, og jeg er også ked af det, fordi jeg ikke synes, jeg kan være så meget omkring min søn, som jeg gerne vil være.

 

Mit spørgsmål er derfor. Hvornår begynder et barn at vide hvem de forskellige personer omkring dem er? Og hvornår begynder de at knytte sig til de forskellige?

 

Mange hilsner


/Peter.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk