Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Er barnevognen fri for skimmelsvamp?


Hej Inge

 

Jeg skriver fordi jeg har brug for at vide om det er forsvareligt at bruge en brugt barnevogn der, da jeg fik den, havde tydelig spor af at være jordeslået og evt skimmelsvamp.

Jeg har siden hen vasket det, som kan vaskes på 60 grader. Selve liften er vasket i først Rodalon og siden hen i et andet mærke som professionelle anvender (siger byggemarked) (fodnote- jeg fik at vide og de skiltede med i Silvan, at Rodalon ikke altid tager alt skimmelsvamp og at de derfor ikke ville anbefale det som eneste middel).

 

Som sagt har jeg vasket den flere gange med de her midler og ladet den tørre i et par uger i solen/en varm kælder. Men der er stadig pletter og jeg er således i tvivl om den må anvendes. Vil jo nødig (ligesom alle andre ikke vil) skade mit barn på 5 måneder.

 

Håber du kan be- eller afkræfte om det er sikkert.

 

Med venlig hilsen


/NansensMor.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk