Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

De store børn generer barnebarn - 3 år"Spørg os" svarer:

Kære Benthe + din søn og svigerdatter.

 

I må få daginstitutionen til at hjælpe i denne situation. Din svigerdatter (og sikkert også din søn) har forsøgt på at få ændret børnenes adfærd, men jeg kan forstå, at de føler sig ikke taget alvorligt.

 

De må henvende sig igen – fx til lederen ved at bede om et møde – hvor både pædagogerne, der kender dit barnebarn og din søn og svigerdatter, er til stede. Her må de i detaljer fortælle hvad der sker, og hvordan det påvirker deres søn. De må efterspørge hvad de selv kan gøre for at forhindre adfærden, og de må få pædagogerne til at hjælpe, så det holder op.

 

Hvis institutionen stadig ikke mener der er et problem, så har din søn og svigerdatter den mulighed at henvende sig til den pædagogiske konsulent (sådan én skal alle kommuner have) – I finder kontaktadresser på kommunens hjemmeside til dagtilbud – eller dagpasning. Det kan hedde lidt forskelligt.

 

Jeg håber virkelig, at der bliver taget hånd om situationen. Det har både de børn, der mobber, + dit barnebarn behov for.

 

Held og lykke med det.

 

De bedste hilsner

 

Else Guldager
Sundhedsplejerske phd


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk