Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

De store børn generer barnebarn - 3 år


Kære Else Guldager.

 

Jeg skriver som farmor, da min svigerdatter har søgt råd hos mig. Når hun afleverer vores 3-årlige barnebarn i børnehaven, kommer de store børn og stiller sig i ring om ham, og vil have at han skal nive dem. Og de griner, når han skubber til dem og niver dem, og det opleves som en meget ubehagelig situation.

 

Vores barnebarn er begyndende to-sproget, da hans mor er tysk. Hun mestrer det danske sprog, men føler ikke at børnehaven tager hende og problemet alvorligt. Drengen er nu begyndt at skubbe til fremmede i fx supermarkedet, og sige, at de er dumme.

 

Det er synd, at han får sådan en adfærd, og min søn og svigerdatter føler afmagt over situationen. Jeg har min svigerdatters tilladelse til at sende dette brev til dig.

 

PS. Vi håber at du kan hjælpe os.

 

Venlig hilsen


/ Benthe.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk