Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Barnebarn på 8 mdr ammes om natten - mormor spørger


Hej.

 

Mit barnebarn, som er 8 måneder nu d 8. Maj, spiser stadig meget om natten. Han bliver puttet mellem kl 18.30 og 19.30, men så vågner han ca. tre gange pr nat og kan kun trøstes med amning. Det er blevet lidt værre den sidste uge, hvor han heller ikke vil have en flaske, hvis andre prøver at tage over! Det er kun brystet, der dur!!

 

Han er helt god til at spise mad i løbet af dagen, men til aften går det ikke så godt med at spise. Så bliver han ammet efterfølgende og puttet.

Mit spørgsmål går på, hvad man kan gøre? Og er det et dårligt tidspunkt at gøre noget lige nu, hvor han åbenbart har meget brug for sin mor og trygheden ved hende?

 

Med venlig hilsen

 

En mormor
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk