Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Autostol eller liftnet på bilferien - 6 mdr


Hej
 
Haft stor glæde af jeres ekspertise, og håber I kan hjælpe mig med et lille problem.
 
Vi står og skal på skiferie til jul. Vores datter er på det tidspunkt lige fyldt 6 mdr og vores dilemma er, hvordan vi bedst transporterer hende de 1200 km.
 
Vi kan tage bilen, hvor hun kan sidde i autostol. Men hvor længe kan hun holde til det i ryggen? Hvor mange pauser skal vi holde?
Vi kører om natten så hun kan få sovet så meget som muligt.
 
Jeg har hørt, at man også kan bruge en lift med net over, hvilket hendes ryg ville blive mindre belastet af, samt det ville være en bedre søvn for hende, hvor vi nødvendigvis ikke skulle holde pauser. Men ved, at liften ikke er lige så sikker, som autostolen.
 
Hvis du mener ingen af delene er godt og sikkert for hende, kan vi vælge at flyve. Men det kræver, at vi kører 3 timer i bil, venter 2 timer i lufthavnen og skal køre yderligere 2 timer, før vi er ved hotellet. Jeg tænker, det måske er en mere stresset start på ferien for hende?
 
Hvad vil du råde mig til - lift eller autostol? Hvor mange pauser? - og har du nogle gode råd til os, inden vi drager ud på vores første ferie som familie.
 
Håber at høre fra dig.
 
Hilsen


/Sara

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk