Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Lone Eriksen

Få styr på pengene! Har du ikke helt toptunet pengepungen og tjek på din økonomi, så kan du spørge Lone Eriksen.

Om mit arbejdsliv:

Ganske kort:
• Bankassistent
• Bankfuldmægtig
• Souschef i en bankfilial
• uddannelseskonsulent i en bank
• Iværksætter
• Vurderingskvinde
• Personlig økonomisk rådgiver

Om mit arbejde med med familiers økonomi:

Jeg arbejder med alle typer kunder fra alle sociale lag og med alle forskellige økonomier. Det bedste jeg ved, er når jeg kan se, at der er noget der bliver tydeligt for mine kunder og de bliver i stand til at ”flytte sig”. Når der er økonomisk kaos, er det fordi der er noget du ikke forstår. Når du begynder at forstå det, forvandler kaos sig til overblik.

Om mit familieliv:

Jeg har været gift med Gunner siden 1983 og vi har to skønne drenge. Den første er født i 1987 og nummer to i 1991. Vi bor i Holbæk, og har gjort det siden 1982.

Helt kort om:

Det bedste ved at blive forælder er...

Den uendelige kærlighed som jeg opdagede hos mig selv, men ikke mindst den kærlighed der kommer fra et barn, uanset om det er nyfødt eller voksen.

 

Den største overraskelse som forælder er...

At hele vores liv blev forvandlet på et par timer – de timer fødslen tog – selvom vi vidste at det ville blive sådan, kan man ikke tænke sig til det. Det gik først op for os da vi stod med Jeppe i armene.

 

Den sværeste udfordring som forælder er...
Det er at vide, om vi har gjort det godt nok.
Vi besluttede, at hvis vi kunne se os selv i øjnene hver morgen og drengene var raske, trygge og glade, så har vi gjort det godt nok.

 

Det jeg holder mest af ved familielivet er...

Samværet med hele familien og der tænker jeg også på min far, mine søskende og deres børn. Efterhånden som vores børn er vokset til, kan jeg også se formålet med børnebørn. Det har jeg til gode endnu.

 
Det jeg holder mest af i min hverdag er...
At vide, at jeg har min mand og mine børn´s kærlighed og opbakning til mine valg. Hvis det ikke var til stede, ville det være svært for mig at leve det liv jeg gerne vil.

 

Det jeg holder mest af ved mit fag er...

Alle de fantastiske mennesker som jeg møder hver dag og som trygt og tillidsfuldt fortæller mig om deres liv og deres bekymringer og så at se, hvor glade og begejstret de bliver, når økonomien kører på skinner igen.

 

Det vigtigste for en god barndom er...
Tryghed og kærlighed og at vide hvem der er de ”voksne” i livet.

 

Det vigtigste for et godt forældreskab er...

At være enige om at ville det bedste for barnet – uanset forældrenes situation.

 

Det ville være skønt, hvis...
Forældre ville være forældre og være dem der sætter grænserne for deres børn. Grænser, der selvfølgelig flytter sig efterhånden som børnene vokser til. Børn har brug for grænser, de kan udfordre!

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk