Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Pas på de frosne hindbær

Frosne hindbær med norovirus fra udlandet. De giver Roskildesyge. Fødevarestyrelsen anbefaler, at du koger dem før brug.

Når du bruger frosne hindbær fra udlandet, så giv dem et opkog og lad dem koge 1 minut. Så er norovirus nemlig dræbt, og I kan spise hindbærrene uden fare for Roskildesyge. Netop nu (februar 2011) ser Fødevarestyrelsen flere tilfælde hos hospitalspersonale, kantine -og restaurantgæster samt private, der har spist frosne hindbær fra udlandet. Så hvis du vil undgå sygdom i familien, når du serverer smooties, desserter eller frugtmos til din baby, lavet af frosne hindbær fra udlandet, så ned i gryden med dem først.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk