Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Myndighederne fraråder

Med jævne mellemrum advarer myndighederne om ting eller produkter, som viser sig at være uhensigtsmæssige at bruge til børn.

Ro på - hvis du bliver nervøs

I en del tilfælde er det noget pludselig opstået fx et produkt, der viser sig at være farligt., dårligt eller på andre måde noget, som er godt at holde sig fra. Se på dit barn, om det viser tegn på de symptomer, som vil komme, hvis du har været uheldig, og dit barn fx har fået infektion pga. noget smitstof i madvarer, der er fundet. Er du i tvivl, så kan spørge relevante fagpersoner, og lade dem se på dit barn.

 

I andre situationer kan det være en påvirkning, der kan være snigende som fx ftalater i legetøjet, gulvbelægningen eller  regnfrakken. Du vil sandsynligvis bliver urolig over om - og eventuelt hvordan - de uønskede stoffer har påvirket dit barn på lidt længere sigt. Men du kan desværre ændre det, der allerede har været. Din eneste mulighed er at fjerne det, som du bliver advaret mod.

 

Er du bekymret, kan det være fornuftigt at drøfte med andre forældre, hvordan de oplever situationen og ser på sagen. Det er altid godt at bygge sine overvejelser på fakta, som kommer fra seriøse kilder som for eksempel myndighederne. Hvis der er spørgsmål, du har brug for at få belyst er det ofte muligt at skrive til myndighederne via mail. 

 

Tilmeld dig gratis sundhedsplejersken.dk, så får du også vores nyhedsbrev.

 

Du kan melde dig ud når som helst, og også melde dig fra nyhedsbrevet.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk