Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Påmindelser om vaccination

I december2013 vedtog Folketinget at forældre til børn der ikke er vaccineret som anbefalet får breve for at minde om vaccinationen.

Hvis dit barn ikke er vaccineret efter børnevaccinationsprogrammet kan du forvente et brev, der skal huske dig på, at dit barn har tilbud om vaccination. Der sendes breve til de forældre med børn på 2, 6 1/2 og 14 år, som mangler een eller flere vaccinationer.

 

Sundhedsplejersken.dk har også et system, som husker dig på vigtige datoer. Meld dig til HUSKEREN i dag, det er gratis. Du får SMS og Husker - INFO før der er noget, du med fordel kan huske. Fra graviditetsundersøgelser og til dit barn som 5-årig tilbydes sidste vaccination i småbørnsalderen.

 

KIlde:

EPI-nyt SSI 2015.

 
Læs mere om
 
 
SMS
 
 
Shop
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk