Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Helbredsundersøgelser og vaccinationer

Sundhedsloven og Sundhedsstyrelsens anbefalinger er rammerne for de helbredsundersøgelser og vaccinationer, der tilbydes børn og unge gennem hele barndommen.

Den praktiserende læge

Det er hos den praktiserende læge at alle undersøgelser og vaccinationer foregår. Det er en god ide at overveje hvilke spørgsmål, I kunne tænke jer at drøfte med lægen inden undersøgelsen.

 

Det er væsentligt, at bestille tid og det er også en god ide at sørge for at tidspunkterne bliver nogenlunde, som de er opført i skemaet. Hvis I af en eller anden grund kommer i utakt med tidspunkterne, må I drøfte med lægen, hvordan I bedst indhenter det forsømte. 

Vaccinationsprogram 1. januar 2009 (gældende 2015).

Midlertidig DiTeKiPol-pn vaccination.

 

 

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en billedbog til børn (fx vaccination 4 år) om at blive vaccineret. Det er god forberedelse.

Download bogen i pdf.

Se Sundhedsstyrelsens anbefalinger til forældre (april 201) "En syg historie"  HER 

 

Pr. 1. april 2012 er det gratis for personer født 1974 eller senere at blive vaccineret med MFR.. 

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © sundhedsplejersken.dk ApS 2008 - 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk