Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Barselstid med barnet på børneafdelingen

Forsøg at få det bedste ud af det selv om dit barn er på børnefadelingen eller en afdeling for nyfødte, syge børn.

Uanset om mor og barn er på en afdeling med gode eller mindre gode fysiske rammer, så skal man tænke på, at man skal gøre så mange af de samme ting for sig selv og for sit barn, som man ville have gjort, hvis man havde været hjemme hos sig selv. Det er godt at skabe en intim zone og nærkontakt mellem forældre og barn. Forældrene kan udnytte tiden optimalt mens de er indlagt, ved at bruge tiden på at lære barnet at kende, forsøge at komme ind i en rytme hvad angår mad, pleje, kontakt til barnet og søvn osv.. Rigtig meget kan lade sig gøre, hvis man bare er lidt hensynsfuld overfor de andre indlagte, og aftaler tingene med det personale, der er tilknyttet jer. 

 

Tilmeld dig gratis sundhedsplejersken.dk, så får du også vores nyhedsbrev. Det koster heller ikke noget at være medlem.

Hvad I og jeres barn har behov for, er det vigtigste 

Det er væsentligt, at man mærker efter, hvad den enkelte har behov for. Det er en god ide, at stole på ens egen intuition, og så snakke med de kontaktpersoner, der er tilknyttet. Hold fast og fokuser på de positive ting ved jeres situation, det fremmer den positive oplevelse af jeres ophold i børneafdelingen.

Her kan du læse om følgende:

Normale reaktioner hvis man mister et barn.

Bekymring for at få et sygt barn eller miste barnet.

At få et barn med handicap eller sygdom.

At miste et barn. 

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk