Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Graviditetssukkersyge

Sukkersyge som opstår under graviditeten kan ofte behandles med diæt

Graviditetssukkersyge kan som regel behandles ved, at kvinden spiser en sukker- og fedtfattig diæt. Det kan også være med til at hjælpe, når den gravide kvinder dyrker meget motion. I enkelte tilfælde er det nødvendigt med insulinbehandling. Graviditetssukkersyge forsvinder for de fleste kvinders vedkommende efter fødslen, men kvinder, der har haft graviditetssukkersyge, har større risiko for at få sukkersyge senere i livet. Det vil være godt at holde den slanke linje ved hjælp af sund mad og drikke og at fortsætte med meget motion.

 

Kvinder med behandlingskrævende sukkersyge tilbydes undersøgelser på fødestedet hos en læge, som er specialist i fødsler, og som samtidig har viden om sukkersyge. Den praktiserende læge og jordemoderen vil også tage hensyn til sygdommen. Størstedelen af tilbuddene under graviditeten vil være den samme, som tilbydes alle andre kvinder.

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk