Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Blødning under graviditeten (sent)

Blødning senere i graviditeten

Blødning senere i graviditeten kan være tegn på, at moderkagen ligger hen foran livmodermunden eller hen til kanten af livmodermunden. Blødning kan også være tegn på for tidlig fødsel, eller at en del af moderkagen løsner sig for tidligt. Kvinden vil da næsten altid blive rådet til at lade sig indlægge til nærmere observation. I mange tilfælde er blødningen uden betydning, og kvinden kan udskrives efter få dage. Hvis blødningen ikke går i ro, kan det blive nødvendigt at sætte fødslen i gang eller lave kejsersnit.

Det kan du gøre

Hvis du bløder sent i graviditeten, skal du straks kontakte dit fødested og lægge dig ned, indtil din tilstand er vurderet af personalet på fødestedet.

 

Tilmeld dig gratis sundhedsplejersken.dk, så får du også vores nyhedsbrev. Det koster heller ikke noget at være medlem.

 

Du kan melde dig ud når som helst, og også melde dig fra nyhedsbrevet.

 

 
Læs mere om
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk