Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vandladning meget tit

Det er klogt at være lidt opmærksom på hyppig vandladning. Det er helt almindeligt under graviditeten, men det kan også være tegn på urinvejsinfektion,

Tidligt under graviditeten kan en del gravide kvinder få hyppig vandladningstrang. Man ved ikke med sikkerhed hvorfor, men hormoner har sandsynligvis en betydning.

                     

Senere under graviditeten kan barnets trykke på blæren, og det kan også være med til at give hyppig vandladningstrang. Det er der ikke noget at gøre ved.

 

Du skal kontakte din læge eller jordemoder, hvis det svider, når du lader vandet, eller du har smerter over lænden. Det kan være tegn på betændelse i blære eller nyrebækken. Disse betændelser bør behandles, da de kan fremkalde veer og eventuelt for tidlig fødsel.

 

Tilmeld dig gratis sundhedsplejersken.dk, så får du også vores nyhedsbrev. Det koster heller ikke noget at være medlem.

 

Du kan melde dig ud når som helst, og også melde dig fra nyhedsbrevet.

 

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk