Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Ubehag under graviditeten

Graviditeten og skabelsen af et barn i løbet af 9 måneder er et mirakel. Det kan ikke undre, at der også kan opstå ubehag og lidt mislyde i kroppen.

Der sker meget store fysiske, hormonelle og psykiske ændringer under graviditeten. Alene størrelsen og vægten af barn, fostervand, moderkage og øget blodvolumen er en kæmpe kraftanstrengelse, som kvindens krop bare kan og skal klare. Det er helt almindeligt og forståeligt, at der i løbet af processen hos en del kvinder  optræder forskellige former for ubehag. Vi har samlet dem her, for at familier, der venter barn, kan få en fornemmelse af, hvad de kan forvente sig. Og der er også nogle tips og tricks, til hvordan man kan leve med ubehaget i dagligdagen.

 

Her kan du læse om følgende:

Blødning fra Tandkødet

Forstoppelse

Halsbrand

Hyppig vandladning

Hæmorider

Krampe i benene

Kvalme

"Sting" i lysken

Udflåd

Vand i benene

Ømhed i ryggen og i bækkenet

Åreknuder

 

Tilmeld dig gratis sundhedsplejersken.dk, så får du også vores nyhedsbrev. Det koster heller ikke noget at være medlem.

 

Du kan melde dig ud når som helst, og også melde dig fra nyhedsbrevet.

 

 

 
Læs mere om
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk