Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Sele til barnevognen

Dit barn skal bruge en barnevognssele, nå rhun ikke længere ligger i en lift.

Når dit barn ikke længere ligger i lift, så start med at bruge barnevognsselen. Så vender han sig til selen. Når har er 5–6 måneder gammelt, har han så stærke muskler og kan bevæge sig så meget, at selen begynder at gøre gavn ved, at den forhindrer, at dit barn kan komme/falde ud af barnevognen. 

 

En sele kan imidlertid ikke erstatte, at du af og til ser til dit barn, når hun sover i barnevognen. Når du skal vælge en sele, så se efter, om den er DVN-mærket, at den kan sidde tæt ind til dit barns krop, at den kan reguleres, så den passer til dit barn, når hun vokser.

 

Og det skal selvfølgelig være muligt, at montere den sikkert i barnevognen. Dit barn skal også have passende bevægelsesfrihed, når det er i barnevognen. Kontroller jævnligt at spænder og montering holder og ikke er gået i stykker. Det er også nødvendigt, at selen kan vaskes.

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk