Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Lattergas

En luftart som bedøver er hurtigt ude af kroppen igen. Men den påvirker personalet!

Lattergas er en bedøvende luftart, der gives gennem en maske. Lattergas blandes med mere eller mindre mængder ilt og luft og kan derved få svagere eller stærkere virkning. Virkningen er smertestillende og samtidig let sløvende. Nogle beskriver det sådan: 'Man mærker veen, men man bliver lidt ligeglad med den'. Man kan trække vejret i masken på samme måde, som man plejer, eller man kan bruge en vejrtrækningsteknik. Den sløvende virkning mærkes hurtigt og forsvinder hurtigt, hvis man ikke har taget for meget. Imellem veerne føler man sig klar i hovedet.

 

Mange sygehuse benytter ikke længere lattergas, da  den kommer ud i luften i fødestuen og påvirker personalet. Heldigvis er der i dag mange alternativer til lattergas.

 

 

Tilmeld dig gratis sundhedsplejersken.dk, så får du også vores nyhedsbrev.

 
Shop
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk