Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Igangsættelse af fødsel

Fødslen lader vente på sig - fødslen sættes i gang.

Mor og barn følges tæt af jordemoderen efter terminsdatoen er passeret. Hvis fødslen ikke går i gang af sig selv efter uge 41 kan jordemoderen i samarbejde med fødselslægen overveje at tilbyde igangsætning. Du vil blive informeret om hvordan forløbet planlægges for dig, inden du bliver bedt om at give dit samtykke til at blive sat i gang.

 

 

Tilmeld dig gratis sundhedsplejersken.dk, så får du også vores nyhedsbrev.

  

Der findes forskellige metoder til at sætte fødslen i gang. Valget af metode, afhænger bl.a. af hvor parat din krop er til at føde. Det er specielt forholdene omkring livmoderhalsen og livmodermunden, der har betydning for hvilken igangsættelses metode, jordemoderen vælger.

 

Din jordemoder - eller fødselslægen vil fortælle dig mere om, hvad man vi, anbefale i dit tilfælde. Spørg endelig om de eventuelle tvivlsspørgsmål, du og din partner har behov for at få svar på. i forbindelse med, at fødslen sættes i gang. I de fleste tilfælde er det godt at væbne sig med tålmodighed. Det kan i nogle tilfælde tage flere dage at sætte gang i en fødsel. 

 
Shop
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk