Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Gå-sele

Gå-selen er et redskab, som hørte 1950’erne til. Dengang man troede, at barnet kunne dresseres som en hund (i øvrigt går moderne hundeopdragelse ud på at belønne hunden, når den gør det, som man siger til den, så hundepædagogikken forandres også. Men det er en helt anden historie).

Når dit barn er i gang med at lære at gå, har hun brug for forældres og andre voksnes støtte, omsorg og opmærksomhed. Dit barn vil ofte falde, fordi det er svært at gå på forskellige typer af underlag. Men det er på den måde, hun efterhånden får styr på sin krop.

 

Når hun så er blevet god til at bevæge sig rundt, sker det næste trin, nemlig, at du og hun skal lære, hvordan hun skal stoppe eller blive inden for et særligt område. Her er det forældrenes opdragelse, der skal i funktion og ikke en sele, som kan være generende både for dit barn og dig som forælder.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk