Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Din holdning til ufrugtbarhed

I alle europæiske lande begynder kvinder og mænd at få børn senere og senere. Vi mangler tilstrækkelig viden om mænd og kvinders ønske om at få børn og om deres viden om nedsat frugtbarhed.

I nogle år har det været muligt at nedfryse ikke-befrugtede æg fra kvinder, således at kvinderne senere i livet kan anvende de nedfrosne, optøede æg til at forsøge at få barn. I Danmark er det kun tilladt at nedfryse æg i forbindelse med behandling for en sygdom, mens det i England er tilladt alle kvinder at få nedfrosset æg, hvis de ønsker det. Vi er interesserede i at kende mænd og kvinders holdning til nedfrysning af ikke-befrugtede æg fra kvinder.

 

Forsker Lone Schmidt, Københavns Universitet og professor Nick Macklon, Southampton University, England gennemfører derfor et projekt med en net-baseret spørgeskemaundersøgelse om familiedannelse.

Du er inviteret til at deltage i undersøgelen, som omfatter spørgsmål om:

·        Dine holdninger til at få børn og familie

·        Dine holdninger til at nedfryse æg fra kvinder

·        Din viden om nedsat frugtbarhed

 

Der er et spørgeskema til mænd og et til kvinder.

 

Undersøgelsen er anonym. Man skal være fyldt 18 år og bo i Danmark for at deltage.

 

www.mycompletefamily.dk

 

Du må meget gerne sende linket til undersøgelsen videre til andre.

 

Hvis du vil vide mere om undersøgelsen er du velkommen til at kontakte læge, dr.med. Lone Schmidt, Københavns Universitet

lone.schmidt@sund.ku.dk

 

 
Shop
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk